t

Advies

Wij adviseren u bij het opzetten, wijzigen of verlengen van de pensioenregeling voor u en uw werknemers.

Uw wensen, budget of cao-verplichtingen vormen de basis voor ons advies, waarin wij op zoek gaan naar de best passende pensioenoplossing.

Z

Beheer

Collectieve pensioenregelingen dienen deskundig en accuraat te worden beheerd. Nadat het advies is gegeven en de collectieve pensioenregeling is opgezet, volgt de volgende stap: het administreren, wijzigen en actualiseren van het pensioencontract.

g

Communicatie

Voor veel werknemers is hun pensioen een ingewikkelde regeling. Als werkgever bent u wettelijk verplicht om deelnemers aan een pensioenregeling duidelijk over hun pensioen te informeren. Als pensioenspecialist nemen wij dit werk graag voor u uit handen.

Een collectieve pensioenregeling is een belangrijke, maar vaak ingewikkelde arbeidsvoorwaarde. Wij zijn goed in wat wij doen en wanneer u onze kennis en ervaring inschakelt kunt u blijven doen waar u goed in bent.

EURORISK PENSIOEN

Eurorisk Pensioen is opgericht door Bernard Koning. Hij is als pensioen- en inkomensspecialist een groot aantal jaren actief in de verzekeringsbranche. Bernard is in staat om relatief complexe pensioenmaterie met eenvoudige voorbeelden en schema’s te verduidelijken. Pensioenvraagstukken begrijpelijk maken is dan ook één van onze speerpunten.

Een begrijpelijk pensioen

Veel mensen verstaan onder pensioen de uitkering die je ontvangt vanaf het moment dat je met pensioen gaat. Een pensioen is voor later en veel mensen begrijpen niet wat een goed pensioen is en hoe ze hier aan kunnen komen en wie het juiste advies kan geven. Pensioen is echter meer. Pensioen is een verzamelnaam voor periodieke uitkeringen die het salaris vervangen bij ouderdom, overlijden en arbeidsongeschiktheid. Pensioen is dus een verzamelnaam voor ouderdomspensioen, nabestaandenpensioen en arbeidsongeschiktheidspensioen. Een werknemers- of werkgevers pensioen moet betaalbaar zijn. Wij kunnen u adviseren u in begrijpelijke pensioen oplossingen voor dga’s, werkgevers en werknemers.

Begrijpelijk eenvoudig werkgeverpensioen

Eurorisk Pensioen biedt u en of uw werknemers een goede en begrijpelijk pensioenregeling. Passend binnen uw budget en eenvoudig te beheren. Op een extra papierwinkel zit u tenslotte niet te wachten. Veel werkgevers bieden hun werknemers een pensioenregeling aan. Alhoewel er grote verschillen zijn tussen de regelingen, geldt voor alle pensioenregelingen dat u de mogelijkheid krijgt om aanvullende pensioenrechten op te bouwen Neem contact op met ons en wij vertellen u alles over een begrijpelijk pensioen voor u en of uw werknemers.

Onze adviezen zijn objectief en geheel gericht op de belangen van de klant.